top of page

Medex blev vinder af Danish Beauty Award 2012, med sit lukseriøse produkt Gelée d´Or, som værende årets hudplejeprodukt!!!

 

Det der gør Medex til noget særligt, er at det er biomediciske, eller vi kan kalde det, terapeutiske produkter. I modsætning til produkter, der udelukkende arbejder med velvære-elementerne - duft, blødhed osv., arbejder biomedicinske produkter særligt med behandling af huden - aktivt og effektivt, når det eksempelvis gælder skadet hud, eller problemhud. Som et resultat heraf, samarbejder Medex idag med flere udvalgte plastickirurger, som benytter Medex i deres arbejde, til specialicerede før- og efterbehandlinger, ved kosmetiske kiruriske indgreb, for en optimal helingsproces og et flot slutresultat.

 

 

Fordi Medex arbejder så aktivt som det gør, forhandles det kun gennem veluddannede og professionelle kosmetologer og hudterapeuter. Det er vigtigt at du som kunde, får den rigtige vejledning når du køber et produkt, så du opnår de rigtige resultater med din hud, og ikke ender i en blindgyde, hvor dine penge enten er spildt, eller dine hudproblemer bliver værre. Hos Atmozphere er du derfor altid i trygge og professionelle hænder - og du vil som regel efter endt ansigtsbehandling, få et hudpleje-program præsenteret, specielt skræddersyet til dig, der dækker din huds specifikke behov.

 

Medex består af et meget bredt sortiment, som gør det muligt at tilpasse et hudpleje-program, til enhver hudtype og enhver tilstand. Medex er bl.a. særlig kendt for sine banebrydende resultater, ifm. behandling af acne-hud og ved antiage-behandling. Medex´ mangfoldighed gør det også muligt at arbejde med flere tilstande samtidig, eksempelvis hvis du har uren hud, men samtidig har behov for at vi arbejder med linjer eller slap hud.

 

 

Medex´ produkter fremstilles i egne laboratorier, i et striks kontrolleret miljø, hvorefter produkterne tilmed gennemtestes af uafhængige universitetsklinikker. De krav Medex stiller til egen kvalitetskontrol, er ikke mindre end 10 gange højere, end de standardkrav, der sædvanligvis stilles af sundhedsmyndighederne.

 

 

Medex går ind for produkter, der er baseret så naturligt som muligt. Produkterne har en naturlig og afdæmpet duft, og de indeholder hverken farvestoffer, parabener, alkohol eller parfume. Medex anvender ingen PVC, men benytter istedet genbrugspapir i sin emballage. Medex baggrund bunder i medicinsk og videnskabelig viden, hvilket samtidig sikrer flotte resultater, inden for kort tid. Medex er heller ikke testet på dyr!

 

Medex er det rigtige valg for dig der stiller krav til din hudpleje...

bottom of page