top of page

Til trods for det tørre landskab, indeholder Kalahari ørkenen et væld af rigdomme. Resultatet er planteopskrifter som er blevet brugt af de indfødte i generationer, og som er ført videre og bevaret gennem Kalaharis hudplejekoncept. Kalahari hudplejeserien er derfor baseret på naturlige botaniske ingredienser fra den afrikanske natur. Der samarbejdes desuden med anerkendte Phytotrade organisationer og certificerede leverandører, som er opmærksomme på at tage vare på Afrikas økosystemer. 

Produkterne indeholder ikke parbener, kemiske sulfater eller farvestoffer. De er resultatskabende og imødegår alle hudtypers behov. Der er fokus på reparation, ophelning og beroligelse af huden. Den sansefulde spa- og duftoplevelse er også sat i højsædet, især når det kommer til kropsplejeserien, hvorimod ansigtsserien især er for dem der holder af en afdæmpet duftoplevelse.

 

Når du køber et Kalahari produkt, er du desuden med til at støtte de små samfund i Afrika, da en procentdel af overskuddet af hvert eneste produkt, sendes til velgørende formål. Kalahari har involveret sig i flere spændende projekter: The Bead project (perleprojektet), hvor lokale kvinder fremstiller smukke, håndlavede perlearmbånd af strudseæggeskaller, som sælges over hele verden. Overskuddet doneres til de deltagende kvinder. Der gives også hjælp og støtte til uddannelsesprogrammer for børn og unge, til et fødevareprogram som uddeler sund mad til familier og børn. Sidst men ikke mindst er der iværksat et program som har til formål at tilbyde gratis lægehjælp i landsbyer i yderområderne i Sydafrika.  

bottom of page